Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje > Vaše názory > Pochvala a poděkování VZ Nejdek + VZ KV + operační středisko 2112022

Pochvala a poděkování VZ Nejdek + VZ KV + operační středisko 2112022



Datum konání:
21.12.2022

Dobrý den, pane řediteli, 

 

ráda bych touto cestou poděkovala za profesionalitu a neskutečně vřelý přístup Vašich zdravotníků k pacientům, potažmo i jejich rodinným příslušníkům. Dne 21.12.2022 v 7:17 hodin jsem volala RZS Nejdek z důvodu pádu mého 3letého syna z cca 3 metrů na dlažbu. Už paní dispečerka byla skvělá, rychlá a pro mě v tu chvíli naprosto srozumitelná. Po příjezdu záchranářů (kdy pan doktor přijel až opravdu posléze), který netrval déle než 5-6 minut, se rozjel "zdravotnický koncert". Tým byl sehraný a mě, jako matku opravdu psychicky uklidnili Jednali rychle, přesně a adekvátně ke tříletému dítěti....prostě byli perfektní. Člověk si určitě nepřeje mít zkušenost s RZS, ale za poslední 4 měsíce jsem byla nucena volat již počtvrté, a to z důvodu zkolabování tchána, úrazu manžela a poté úmrtí tchána. Nikdy předtím jsem RZS nevolala. Týmy ani v předchozích případech řekněme nebyly v ničem špatné, ale tento tým byl opravdu špičkový (jak rychlostí příjezdu, vyšetřením syna, tak i při následném transportu do nemocnice). Potěšila mě i následná reakce pana záchranáře z Nejdku druhý den v nemocnici, kde jsme se náhodně potkali. Opět se synem krásně mluvil, zajímal se o něj a zkrátka bylo cítit, že ho jeho práce (spíše poslání) baví a je to člověk na pravém místě.  

Co říci na závěr...... přeji celé zdravotnické záchranné službě klidný nový rok 2023 a více takových záchranářů jako je pan Marian. 

Ještě jednou velice děkuji. "vděčná maminka"

 

 


plyšák Kryštůfek