Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje > Vaše názory > Poděkování výjezdové skupině z Horního Slavkova 14/02/21

Poděkování výjezdové skupině z Horního Slavkova 14/02/21



Datum konání:
14.2.2021

Dobrý den, 

dovolte mi touto cestou poděkovat Vašim pracovníkům, kteří svým rychlým rozhodnutím a skvělým úsudkem pomohli při zajištění rychlé lékařské péče našemu synovi, který byl

8. 2. 2021 převezen do nemocnice v Sokolově s oboustranným zápalem plic a po návratu, při akutním zhoršení stavu, 14. 2. 2021 s těžkým postižením srdce opět do Sokolova, následně na koronární jednotku do Karlových Varů.  

Díky profesionálnímu přístupu všech zdravotníků - posádek sanitek, lékařů, sester, personálu, je náš syn již zpět doma. I když s dlouhodobou léčbou, přesto živý a radostný tak, jak mu jeho věk 21 let, umožňuje. O jeho životě rozhodl čas, ve kterém zdravotníci záchranné služby nepromarnili ani minutu. Naopak, svým  vstřícným přístupem dali nám, rodičům, naději a odvahu dané situaci čelit. 

Obdivujeme jejich zvládání této nelehké doby. Přestože byli po celou dobu zahaleni v ochranných oblecích, cítili jsme jejich lidskost a podporu.

Věříme, že Covid-19 přestane co nejdříve zasahovat do našich životů. 

 

S úctou k práci Vás všech  "vděční rodiče"

 

 


plyšák Kryštůfek